Wijnfocus 20ste editie – Wijnproeven in de Kempen

Wijnfocus 20ste editie – Wijnproeven in de Kempen

Tijdens deze 20ste jubileumeditie van WIJNFOCUS, die doorgaat op 16 en 17 februari 2019, wenst Commanderij Kempen nog meer dan voorheen in te zetten op een grote diversiteit en een kwalitatief aanbod van wijnen vanuit gans de wereld. Hiertoe zullen meer dan 20 standhouders een bijzondere inspanning leveren en een selectie van hun wijnen aanbieden.

Deze beurs is voor zowel de beginnende als gevorderde wijnliefhebbers een ideale gelegenheid om wijnen in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te ontdekken, te proeven, en te kopen. Het indelen van de aangeboden wijnen in verschillende categorieën zorgt er tevens voor dat bezoekers gerichter op zoek kunnen gaan naar de wijnen die hun persoonlijke voorkeur genieten. De standhouders zorgen bovendien voor vakkundige ondersteuning bij het maken van een keuze.

Nadat je een proefglas in ontvangst hebt genomen, zullen leden van Commanderij Kempen bezoekers verwelkomen en hen, indien zij dit wensen, wegwijs maken in het rijke aanbod.
Zowel op 16 als 17 februari zal er tijdens de beurs een wedstrijd met leuke prijzen georganiseerd worden. De wedstrijd bestaat uit het beantwoorden van een aantal vragen en het blindproeven van een drietal wijnen.

Wie op zoek is naar wijnen in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding mag deze beurs, waar meer dan 300 wijnen zullen aangeboden worden, zeker niet aan zich voorbij laten gaan. Omdat het nooit aangewezen is wijnen te kopen die je niet geproefd hebt, is een bezoek aan WIJNFOCUS een ideale gelegenheid om je wijnkelder aan te vullen met leuke en betaalbare kwaliteitswijnen waarmee je wijnvrienden steeds aangenaam zal verrassen.

Meer inlichtingen www.wijnfocus.be

Zaterdag 16 februari van 14 tot 19 u
Zondag 17 februari van 12 tot 19 u

BEMT, Kleinhoefstraat 6 (naast ring) in Geel Toegangsprijs: dagkaart 8,00euro / weekendkaart 12,00euro

Contact: Paul Vanneylen
Voorzitter Commanderij Kempen
E-mail: paul.vanneylen@skynet.be
GSM: 0477 359738

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *